Wat verstaan we onder kantoorbeplanting?

U kunt uw kantoor- of bedrijfspand natuurlijk op verschillende manieren inrichten en stijlen. Uiteraard is er kantoormeubilair aanwezig zoals bureaus, stoelen, kasten en de nodige apparaten en andere hulpmiddelen om het werk te kunnen uitvoeren. Maar als een pand enkel met deze spullen gevuld zou zijn, zou het maar een saaie en grijze omgeving worden. Kantoorbeplanting wordt in steeds meer zakelijke ruimtes toegepast, en dat is niet zonder reden. We werken tenslotte beter in een groene en gezonde omgeving die er ook nog eens aantrekkelijk uitziet. Wat we onder kantoorbeplanting verstaan? U leest het in dit blog.

Waarom kiezen voor kantoorbeplanting?

Kantoorplanten zuiveren de lucht en verbeteren de luchtvochtigheid. Hierdoor ontstaat er een schonere en frissere werkomgeving. Uit onderzoeken is gebleken dat werknemers zich fitter voelen, minder snel hoofdpijn of droge ogen ervaren, zich beter kunnen concentreren en dus productiever zijn. Dit resulteert in lager ziekteverzuim, waardoor de investering in kantoorbeplanting zich snel terugverdiend. Bovendien doet de groene uitstraling ook iets met de sfeer op kantoor. Kantoorbeplanting zorgt voor een kleurrijke toevoeging aan het bestaande interieur, of dit nu echte planten of kunstplanten zijn. Het brengt een stukje vrolijkheid met zich mee.

Soorten kantoorbeplanting

De term kantoorbeplanting, ook wel interieurbeplanting genoemd, is zeer breed en kan op tal van manieren toegepast worden. Het kan dus helemaal naar uw wens, inrichting en smaak ingericht worden. Jongerius Tuinen heeft een groot aanbod verschillende kantoorplanten. Van kleine plantjes tot aan grotere bomen, met eventueel hydrocultuur. Daarnaast kunnen wij ook bijzondere kantoorbeplanting verzorgen. Denk hierbij aan groendaken, uiteenlopende greenwalls, dakbeplanting of kantoorbeplanting Rembrandttoren of Mondriaantoren. Maar ook voor fleurige en kleurrijke bloemen of waterelementen bent u bij ons aan het juiste adres. De bloemenpracht zorgt voor een ware lust voor het oog en geven bovendien een lekkere geur af. Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden om uw kantoorpand een vernieuwde uitstraling te geven.

Het onderhoud

Nadat alle kantoorbeplanting is aangeplant dienen deze onderhouden te worden. We begrijpen dat dit voor veel bedrijven niet haalbaar is om dit zelf te doen. Jongerius Tuinen kan dit ook u uit handen nemen. Zo heeft u nergens meer omkijken naar. Onze hoveniers weten exact welk onderhoud nodig is om ieder type plant, boom of bloem in optimale conditie te houden. U en uw medewerkers genieten van de voordelen van kantoorbeplanting, wij verzorgen de rest.

Schakel onze hulp in!

Kan uw pand meer groen gebruiken? De hoveniers van Jongerius Tuinen staan voor u klaar. Wij kunnen zowel kantoorbeplanting in Amstelveen of Aalsmeer verzorgen als het periodieke onderhoud. Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Samen komen we tot de perfecte uitkomst voor uw situatie!

Het belang van tuinonderhoud na de tuinaanlegVoorbereid de zomer in: schakel de diensten van een hovenier in