Een belangrijk onderdeel van een kantoor wordt vaak over het hoofd gezien: de juiste beplanting. Beschikt uw kantoor in Amstelveen ook al over de juiste kantoorbeplanting? Hier leest u meer over de voordelen van planten op uw kantoor. De luchtvochtigheid en het zuurstofgehalte worden namelijk door de kantoorbeplanting beïnvloed. Dit stimuleert onder andere de creativiteit van uw medewerkers en laat ze in een frisse en groene omgeving werken, wat de werksfeer ook ten goede komt. Laat u zich over de planten voor uw Amstelveense kantoor door Jongerius Tuinen adviseren en laat daarbij een beplantingsplan maken. Zo weet u zeker dat het groen in uw kantoor van een hoge kwaliteit is.

Advies en onderhoud van uw kantoorbeplanting in Amstelveen

Voor de kantoorbeplanting in uw kantoor in Amstelveen is goed onderhoud essentieel. Dit draagt bij aan de representatieve indruk van uw kantoor. Het groen zorgt voor een open en natuurlijke ruimte. De meeste planten die u aanschaft voor uw kantoorbeplanting hebben bovendien een hoge luchtzuiverende waarde. Ook kunt u rekenen op passend advies over welke planten goed passen als kantoorbeplanting in uw kantoor in Amstelveen. Wij zullen u op vaste tijden informeren en adviseren over de aanpak van uw kantoorbeplanting. Uiteraard is ook het bijhouden van uw kantoorbeplanting voor uw kantoor in Amstelveen geen taak die u zelf hoeft uit te voeren: onze vakmensen die wel over groene vingers beschikken pakken dit werk graag voor u op.

Beplantingsplan opzetten voor uw kantoorbeplanting in Amstelveen

Zoekt u deskundig advies voor uw kantoorbeplanting in Amstelveen? Voor een beplantingsplan komen wij graag langs. Jongerius Tuinen bekijkt uw kantoorruimtes en welke planten daarvoor geschikt zijn en welk onderhoud nodig is. Doordat wij hydrocultuur toepassen, kunt u het onderhoud bovendien beperken en voordelig houden. Ons voorstel sluit naadloos bij uw wensen aan.

 

Wilt u meer informatie over tuinonderhoud in Amstelveen?

Bij Jongerius Tuinen vinden we een goede communicatie belangrijk. Niet alleen tijdens het aanleggen, maar ook voor het onderhoud. Voor een vrijblijvende offerte voor uw tuinonderhoud of advies neemt u gerust contact op. Jongerius Tuinen onderhoudt uw Amstelveense tuin graag. In tuinonderhoud hebben wij een 36-jarige ervaring.

Meer informatie over ontwerp ontvangen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.