Voor uw kantoor in Amstelveen is een goede beplanting belangrijk. De luchtvochtigheid en het zuurstofgehalte worden namelijk door de kantoorbeplanting beïnvloed. En deze stimuleert bovendien de sfeer en de creativiteit van uw medewerkers. Laat u zich over de planten voor uw Amstelveense kantoor door Jongerius Tuinen adviseren.

Advies over en onderhoud van de planten op uw kantoor

Voor de kantoorbeplanting is goed onderhoud essentieel, hierdoor maakt uw kantoor immers een representatieve indruk. Advies over welke planten goed passen op uw kantoor in Amstelveen wordt door Jongerius Tuinen gegeven. Wij verzorgen tevens het onderhoud.

Voor kantoren in Amstelveen maken wij een beplantingsplan

Zoekt u deskundig advies voor uw kantoorbeplanting in Amstelveen? Voor een beplantingsplan komen wij graag langs. Jongerius Tuinen bekijkt uw kantoorruimtes en welke planten daarvoor geschikt zijn en welk onderhoud nodig is. Doordat wij hydrocultuur toepassen, kunt u het onderhoud bovendien beperken en voordelig houden. Ons voorstel sluit naadloos bij uw wensen aan.

Wilt u meer informatie over tuinonderhoud in Amstelveen?

Voor een vrijblijvende offerte voor uw tuinonderhoud of advies neemt u gerust contact op. Jongerius Tuinen onderhoudt uw Amstelveense tuin graag. In tuinonderhoud hebben wij een 36-jarige ervaring.

Meer informatie over ontwerp ontvangen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.