Laat ons uw kantoorbeplanting verzorgen

Grijze, saaie kantoorgebouwen zijn tegenwoordig uit den boze. Kantoorbeplanting wordt in steeds meer kantoorruimtes, bedrijfshallen en openbare ruimtes toegepast. En dat is logisch, want men werkt nu eenmaal beter in groene, gezonde ruimte. Bovendien zorgt kantoorbeplanting voor een gezellige aanblik. Een sierlijk boompje, vetplant of struik kunt u natuurlijk altijd aanplanten. Maar wat doet u als u een heel kantoorgebouw wilt voorzien van nieuwe planten? Hieronder vertellen wij u hier graag meer over, want Jongerius Tuinen verzorgt graag de aanplant en het onderhoud van kantoorbeplanting in uw kantoor.

Aanvragen kantoorbeplanting

Jongerius Tuinen is de expert als het gaat om een groene, gezonde werkomgeving. Interieurbeplanting creëert meer dan alleen sfeer in uw bedrijf. Het heeft een positief effect op zowel de arbeidsproductiviteit als de gezondheid van uw medewerkers. Dit is niet alleen wetenschappelijk bewezen, u zult het ook zien aan uw werknemers. Kantoorbeplanting zorgt namelijk voor een goede luchtzuivering en, indien u bijvoorbeeld kiest voor bloemen, ook voor een fijne geur.

Opties kantoorbeplanting

Wij kunnen de beplanting bij u op kantoor perfect verzorgen en onderhouden. Zo zorgen wij er onder andere voor dat de beplanting mooi, gezond en representatief is en blijft. Daarnaast adviseren wij u over professionele en bijzondere oplossingen, zoals hydrocultuur interieurbeplanting ofwel het realiseren van een greenwall. Een moderne eyecatcher die niet alleen groen in uw bedrijf brengt, maar ook in het oog springt voor uw klanten of bezoekers. Daarnaast heeft u de keuze uit hoge en lage planten, bloemen, waterelementen zoals atriumvijvers of meer. Vraag in ieder geval naar de mogelijkheden!

Geef uw kantoor een tweede leven

De groene uitstraling van uw kantoor is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van uw werknemers, het draagt ook bij aan de uitstraling. Werkt u nog altijd in een wat grauwig pand dat vanbinnen eens een moderne update mag krijgen? Dankzij het toevoegen van groen geeft u uw kantoor- of bedrijfspand als het ware een tweede leven. Dit geldt natuurlijk ook voor nieuwbouw, waarbij wij met een helder ontwerp de inrichting van uw kantoor voorzien.

Onze hulp inschakelen

Jongerius Tuinen is uw specialist als het om tuinen, aanplanting maar ook het onderhoud gaat. Logisch dat u als ondernemer geen tijd heeft om de beplanting in uw kantoor te onderhouden. U wilt uw aandacht natuurlijk op andere punten binnen het bedrijf focussen. Bent u dus op zoek naar een ervaren hovenier om uw kantoorbeplanting in Amstelveen of uw kantoorbeplanting in de regio van Aalsmeer te verzorgen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Waarom Jongerius tuinen?
  • Hydrocultuur
  • Rembrandttoren
  • Mondriaantoren
  • Kunstplanten
  • Greenwall
  • Dakbeplanting
  • Luchtzuivering
  • Groendaken

Op zoek naar een professional voor uw tuin?
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.