Onderhoud tuinen

Binnen het hoveniersvak is onderhoud een echt specialisme. Onderhoud in tuinen, parken en of plantsoenen is dan ook iets waar wij onszelf in gespecialiseerd hebben. Enkele tuinen hebben wij zelfs reeds veertig jaar in onderhoud! Goed onderhoud van uw tuin is onmisbaar. Of dit nu wekelijks, maandelijks of eenmaal in het seizoen is: het onderhoud van uw tuin kunt u gerust aan ons overlaten! Zoekt u een ervaren specialist voor uw tuinonderhoud in Aalsmeer of uw tuinonderhoud in Amstelveen? Dan is Jongerius Tuinen een tuinier voor u!

 

Onderhoud tuinen uit laten voeren

Indien u zelf geen groene handen heeft of niet goed weet hoe u het onderhoud van uw tuin aan moet pakken, dan kan Jongerius Tuinen u op de goede weg helpen. Op dit moment zijn we met name actief in de regio Aalsmeer en Amstelveen. Qua onderhoud is voor ons geen klus te zwaar. Of het nu gaat om allerhande snoeiwerkzaamheden, een tuin winterklaar maken of onderhoud van hagen of heggen: Jongerius Tuinen neemt graag het onderhoud van uw tuin over.

 

Flexibel en doeltreffend onderhoud

Met het onderhoud door Jongerius Tuinen hebt u in no time weer een tuin waar u trots op kunt zijn. Het onderhoud voeren wij dan ook uit aan de hand van een strakke en voor u overzichtelijke planning. Zo weet u altijd precies wanneer wij het onderhoud komen uitvoeren, maar ook wat wij aanpakken. Door onze open en duidelijke manier van communiceren bent u altijd precies op de hoogte van de voortgang van uw tuinonderhoud.

 

Vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u onze services inschakelen in de regio van Aalsmeer of Amstelveen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Jongerius Tuinen staat graag voor u klaar om allerhande klussen in de tuin uit te voeren. Denk bijvoorbeeld ook aan de aanleg, het onderhoud maar ook het herplanten. Klinkt dit goed? Vul dan hier ons contactformulier in!

Waarom Jongerius tuinen?
  • Snoeien
  • Tuinonderhoud
  • Boomverzorging
  • Doorplanten
  • Herplanten
  • Duidelijke afspraken

 

Op zoek naar een professional voor uw tuin?
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.