Schitterende tuinontwerpen van Jongerius Tuinen

Al sinds 1975 maakt Carel Jongerius de ontwerpen voor tuinen. Speerpunten bij het ontwerpen van de tuin zijn voor Carel dat het ontwerp past bij het huis, het gezin (de toepassing) en de omgeving. Carel start een ontwerpproces altijd met potlood en papier, waarna Vincent het ontwerp doorvertaald naar een digitale 3D tekening, om zo een duidelijk beeld te krijgen van hoe de tuin er in werkelijkheid uit gaat zien.

 

Een groen tuinontwerp

In de tuinontwerpen van Jongerius Tuinen staat groen centraal. De ontwerpen zijn erop gericht om uw persoonlijke groene plek te creëren. Welke mogelijkheden u heeft hangt van uw budget af, maar een groene tuin met voldoende variatie hoeft niet duur te zijn. Een groene tuin is niet alleen heel lekker om in de zomer buiten te zitten, te spelen of een feestje te organiseren, maar blijft ook het hele jaar aantrekkelijk voor het oog. In onze ontwerpen houden wij altijd rekening met het creëren van beschutting en bescherming. Zo heeft u voldoende schaduw tijdens de warme zomerdagen, kunt u ook buiten zitten als het regent en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw privacy.

 

Meer dan een uitgebalanceerd beplantingsplan

Bij het ontwerpen van een tuin komt meer kijken dan alleen het uitbalanceren van het beplantingsplan. Een tuinontwerp is niet volledig zonder sierbestrating. Ook hier zijn veel variaties in het ontwerp mogelijk, afhankelijk van uw wensen en budget. Wij zoeken de juiste balans tussen de bestrating en de beplanting en helpen u graag bij het kiezen voor de juiste steensoorten. Heeft u speciale wensen? Ook een vijver, pergola of prieel kan in het ontwerp verwerkt worden. Een tuinontwerp van Jongerius Tuinen biedt ook toekomstperspectieven, want een woning met een prachtige tuin doet het later ook goed op de woningmarkt.

 

Neem contact met ons op

Bent u ook benieuwd wat wij voor uw tuinontwerp in Aalsmeer of tuinontwerpen in Amstelveen kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Waarom Jongerius tuinen?

  • Duidelijk beeld
  • Handgetekend
  • Tijdloos
  • Creatief
  • Ruimtelijk inzicht
  • Duurzaam

Op zoek naar een professional voor uw tuin?
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.