Aanleg van tuinen

Jongerius Tuinen is vooral bekend van de tuinen die wij in de oudere wijken van Amstelveen gerealiseerd hebben. Daarnaast hebben wij ook enkele kantoortuinen en nieuwbouwprojecten in onze portfolio. Bij de aanleg van een tuin gaan we altijd via een vast stappenplan aan het werk, waarbij we veel contact houden met onze opdrachtgever.

 

U wordt betrokken bij de aanleg

Wij vinden het belangrijk dat uw tuin aan al uw wensen en eisen voldoet. U moet nog lang van uw nieuwe tuin kunnen genieten, wij willen u alleen helpen om uw wensen en ideeën te vertalen naar een ontwerp en uiteindelijke aanleg van uw tuin. Er vindt eerst een oriënterend kennismakingsgesprek plaats, waarna wij vervolgens gaan schetsen. Deze schets wordt daarop besproken met de klant en vervolgens uitgewerkt tot een definitief plan inclusief 3D tekening met daarbij behorende offerte. Deze offerte en het plan worden mondeling toegelicht en eventueel aangepast. Na akkoord wordt een planning opgesteld en is er gedurende de aanleg geregeld overleg. Bij oplevering wordt de tuin samen met de klant doorlopen en bekeken of alles naar wens is uitgevoerd.

 

Precisie en aandacht

De aanleg van uw tuin is een precies werk, waaraan wij graag veel aandacht besteden. Van ontwerp- tot aanlegfase, wij nemen uw opdracht uiterst serieus en hebben oog voor details. Dit ziet u dan ook direct terug in onze schetsen en zeker in het definitieve tuinplan die we bij de offerte opleveren. Wij houden overal rekening mee, zodat u dat niet hoeft te doen.
Door de vele contactmomenten blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het traject.

 

Efficiënt en kritisch

Tijdens de aanleg werken wij efficiënt, zodat we niet langer zijn dan dat nodig is. Hierdoor ondervindt u dus bijna geen hinder van onze werkzaamheden. Voor u het doorheeft is uw nieuwe tuin aangelegd en kunt u hier direct gebruik van maken. Na aanleg van de tuin bespreken we de oplevering, waarbij we ook kritisch naar ons eigen werk kijken. Wanneer iets niet naar wens is, kunt u dit direct aangeven. Wij pakken dit meteen op, zodat uw tuin toch naar tevredenheid is aangelegd wanneer wij weer vertrekken.

 

Uw tuinaanleg laten uitvoeren?

Ook uw tuinaanleg in Amstelveen of aanleg van uw tuin bij Aalsmeer door ons laten uitvoeren? Dat kan!  Neem vandaag nog contact op met Jongerius Tuinen. Wij helpen u graag verder.

Waarom Jongerius tuinen?
  • Kenningsmakingsgesprek
  • Offerte
  • Toelichting
  • Planning
  • Overleg
  • Oplevering
  • 40 jaar ervaring

Op zoek naar een professional voor uw tuin?
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.