Bent u op zoek naar de juiste kantoorbeplanting voor uw kantoor in Aalsmeer? Mooi! Want kantoorbeplanting voor uw kantoor in Aalsmeer is, hoewel men dit vaak over het hoofd ziet, een belangrijke toevoeging aan uw kantoor. Kantoorbeplanting beïnvloedt namelijk de luchtvochtigheid en het zuurstofgehalte in de ruimtes. Dit draagt bij aan een gezonde werksfeer in uw kantoor. Bovendien stimuleert deze de sfeer en de creativiteit van uw medewerkers. Jongerius Tuinen adviseert u graag over de beplanting in uw Aalsmeerse kantoor. Hieronder leest u meer over de werkzaamheden van Jongerius Tuinen en wat u van onze service kunt verwachten.

Advies en onderhoud van uw kantoorbeplanting in Aalsmeer

Naast het planten van uw kantoorbeplanting in Aalsmeer is ook het onderhoud van de kantoorbeplanting essentieel. Een strak en goed uitgevoerd onderhoud van uw kantoorbeplanting voor het kantoor in Aalsmeer zorgt namelijk voor een representatieve indruk. Niet langer hoeft u meer tegen half verwelkte planten aan te kijken of te zuchten wanneer u de planten water moet geven. Wij begrijpen dat u, zeker wanneer u geen groene vingers heeft, geen zicht heeft op de werkzaamheden die bij het onderhoud van kantoorbeplanting komen kijken. Daarom verzorgt Jongerius Tuinen u naast het advies over welke planten goed passen op uw kantoor in Aalsmeer ook het onderhoud. Zo weet u zeker dat de beplating niet alleen groen wordt, maar dat ook blijft.

Plan voor kantoorbeplanting in Aalsmeer

Heeft u dus deskundig advies nodig voor uw kantoorbeplanting in Aalsmeer? Jongerius Tuinen komt graag langs voor een beplantingsplan. We bekijken de ruimtes en welke planten geschikt zijn en welk onderhoud deze nodig hebben. Een veelgebruikte methode voor planten in een binnenruimte is het toepassen van hydrocultuur. Dit is ook mogelijk voor uw kantoorbeplanting in Aalsmeer. Hydrocultuur is het laten groeien van planten in potten of bakken met een bodem van water. Hierdoor neemt de plant beter voeding op en kan voeding ook beter gereguleerd worden. Dankzij een goede toepassing van hydrocultuur kan het onderhoud aan de beplanting hierdoor beperkt blijven. En dat is dus weer voordelig voor u. Naast hydrocultuur kunnen wij ook de dakbeplanting en zelfs een heuse groene, geluidsdichte muur van Greenwall aanleggen.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Benieuwd naar wat Jongerius Tuinen voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Of bent u op zoek naar advies over uw kantoorbeplanting? Dan kunt u altijd contact opnemen. Wij staan u graag te woord en denken met u mee. Wij komen hiervoor graag in Aalsmeer langs op uw kantoor. Jongerius Tuinen heeft inmiddels bijna 40 jaar aan werkervaring in het tuinontwerp, het onderhoud en het opzetten van beplantingsplannen. Naast bedrijven richten wij ons ook op de particuliere markt. Zo kan iedereen genieten van een groen tuin of beplanting aangelegd, ontworpen of onderhouden door Jongerius Tuinen.

Meer informatie over ontwerp ontvangen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.