Een goede beplanting van uw kantoor in Aalsmeer is belangrijk. De kantoorbeplanting beïnvloedt namelijk de luchtvochtigheid en het zuurstofgehalte. Bovendien stimuleert deze de sfeer en de creativiteit van uw medewerkers. Jongerius Tuinen adviseert u graag over de planten in uw Aalsmeerse kantoor.

Advies en onderhoud van uw kantoorbeplanting

Het onderhoud van de kantoorbeplanting is essentieel, zodat uw kantoor altijd een representatieve indruk maakt. Jongerius Tuinen geeft u daarom advies over welke planten goed passen op uw kantoor in Aalsmeer en verzorgt het onderhoud.

Beplantingsplan voor kantoren in Aalsmeer

Heeft u deskundig advies nodig voor uw kantoorbeplanting in Aalsmeer? Jongerius Tuinen komt graag langs voor een beplantingsplan. We bekijken de ruimtes en welke planten geschikt zijn en welk onderhoud deze nodig hebben. Door een goede toepassing van hydrocultuur, kan het onderhoud bovendien beperkt en daarmee voor u voordelig gehouden worden. U krijgt een voorstel dat bij uw wensen past.

Meer weten over kantoorbeplanting in Aalsmeer?

Voor advies over uw kantoorbeplanting kunt u altijd contact opnemen. Wij komen graag in Aalsmeer langs op uw kantoor. Jongerius Tuinen kan bogen op 36 jaar ervaring in advies en onderhoud van kantoorbeplanting.

Meer informatie over ontwerp ontvangen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.