Kantoorbeplanting in de winter aanpakken

Op steeds meer plekken zoals kantoren wordt kantoorbeplanting toegepast. Niet alleen zorgt een groene werkplek voor een hogere productiviteit, het fleurt ook gelijk een hele ruimte op. Kantoorbeplanting zuivert de lucht wat een aangenaam arbeidsklimaat creëert. U zult zien dat werknemers in een groene atmosfeer beter presteren en daarnaast beter in hun vel zitten. De voordelen zijn eindeloos. In dit artikel vertellen we hoe wij kantoorbeplanting in de winter aanpakken en onderhouden.

Soorten kantoorbeplanting

Een kantoorpand kan op vele manieren groener gemaakt worden. Een grote trend tegenwoordig is een greenwall of planten die fungeren als geluiddempende accessoires. Naast de traditionele plantjes en boompjes zijn ook bloemen erg in trek. Bloemen geven een prachtig accent aan de bestaande kleuren én laat ook nog eens een ruimte lekker ruiken. Afhankelijk van de wensen en voorkeuren kunt u kiezen uit lage planten, maar ook vijvers of andere waterelementen kunnen wij realiseren. Er zijn meer dan genoeg opties.

Kantoorbeplanting toepassen

Jongerius Tuinen is expert op het gebied van kantoorbeplanting. We voorzien uw complete kantoorpand graag van een groene uitstraling, ook tijdens de wintermaanden. Eén plant of boompje aanplanten kunt u zelf, maar vooral bij grotere projecten is het prettig dat een professional u daarbij komt helpen. Wij weten precies welke planten, boompjes en struiken geschikt zijn om te plaatsen zodat u een gezellige, sfeervolle, gezonde en groene omgeving voor u en uw medewerkers schept. U blaast met kantoorbeplanting een sombere of saaie werkomgeving een nieuw leven in.

Onderhoud tijdens de wintermaanden

Als een heel pand voorzien is van verschillende beplanting dan komen er veel diverse verzorgings- en onderhoudstechnieken kijken. U heeft als particulier simpelweg geen tijd om alle kantoorbeplanting optimale zorg te geven, uw focus ligt elders. Een hovenier zorgt ervoor dat de beplanting mooi, gezond en representatief eruit ziet. U wilt natuurlijk wel uw plantjes zo lang mogelijk in leven houden. Over het algemeen vraagt beplanting in de winter ook meer aandacht. De kou kan funest zijn en de verwarming kan planten doen uitdrogen. Misschien heeft u hierbij nog nooit stilgestaan. De hoveniers van Jongerius Tuinen gelukkig wel en zorgen ervoor dat uw kantoorbeplanting de winter doorkomt.

Laat ons u helpen!

We begrijpen maar al te goed dat het aanplanten en onderhouden van kantoorbeplanting een grote klus is. Niet iedereen heeft tenslotte groene vingers. Wij nemen deze taken graag van u over. Bent u op zoek naar kantoorbeplanting in de buurt van Aalsmeer of Amstelveen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van geschikte planten. Ook voor regelmatig onderhoud of verzorging van uw kantoorbeplanting kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Zijn jouw planten al klaar voor de winter?Waarom een hovenier inschakelen voor uw tuinonderhoud?