Het succes van een tuin wordt bepaald door een goed tuinontwerp. Alleen het oog van de vakman kan van de tuin een harmonieus geheel maken, want planten in de grond zetten alleen is niet zo moeilijk. Voor tuinontwerp in of bij Amstelveen is Jongerius Tuinen die vakman. U kunt bij ons terecht voor zowel het uitdenken als het uitwerken van uw tuinontwerp voor uw tuin in Amstelveen. Jongerius Tuinen heeft met ruim veertig jaar ervaring een brede kennis op het gebied van tuinontwerpen en ook het aanleggen van verschillende tuintypes. Hieronder leest u meer over de diverse mogelijkheden en opties voor een tuinontwerp van Jongerius Tuinen in de buurt van Amstelveen.

Wat heeft u nodig voor een tuinontwerp in Amstelveen

Een goed tuinontwerp wordt niet alleen bepaald door het uitgebalanceerde beplantingsplan. Daar komt doorgaans heel wat meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan de (sier)bestrating in de vorm van mooie, afwisselende patronen in de terrastegels. En dan zijn er vast nog wel meer wensen die u koestert. Ook voor een knusse zithoek of verkoelende vijver bent u bij ons bedrijf aan het juiste, groene adres. Bovendien kunnen wij objecten zoals een pergola of prieel met beelden ook toevoegen in ons tuinontwerp. Jongerius Tuinen houdt met al deze opties rekening. Uw wens is daarbij belangrijk en doorslaggevend.

Genieten van een tuinontwerp in Amstelveen

De basis voor jarenlang tuinplezier in Amstelveen wordt gevormd door een passend tuinontwerp van Jongerius Tuinen. Naast het ontwerp is ook het onderhoud belangrijk. Maar als u liever geen uren besteed aan uw tuin kunnen wij uw tuin zo onderhoudsvriendelijk mogelijk aanleggen. Wij houden namelijk met al uw wensen rekening in het uiteindelijke ontwerp. Bepalend daarbij is uw budget. Jongerius Tuinen creëert voor u in Amstelveen namelijk uw eigen groene paradijsje tegen de voor u gewenste prijs. Door middel van een goed gesprek en verder contact blijven we op de hoogte van uw wensen en kunt u altijd bij ons terecht voor vragen, opmerkingen of eventuele wijzigingen in het ontwerp. Zo weet u zeker dat u binnen de kortste keren optimaal kunt genieten van uw nieuwe tuin.
Tuinontwerp in Amstelveen door Jongerius Tuinen

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een tuinontwerp? Neemt u gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij komen graag langs om een ontwerp van uw tuin in Amstelveen te maken. Ook voor het verdere onderhoud kunt u terecht bij ons bedrijf. Wij helpen u graag op weg bij de juiste invulling van uw tuin. Door onze ervaring en vakkennis weten wij van iedere tuin een groene oase van rust of beleving te maken. Of dit nu in de drukke stad is of in een rustigere omgeving met veel ruimte: bij Jongerius Tuinen weet u zeker dat uw tuin een ontwerp met karakter krijgt.

Meer informatie over ontwerp ontvangen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.