Een goede tuin staat of valt met het ontwerp. Iedereen kan wel een paar planten in de grond zetten, maar het vraagt om het oog van de vakman om het tot een harmonieus geheel te maken. Jongerius Tuinen is die vakman in Aalsmeer met die groene en professionele blik. Want het kan nog knap lastig zijn om van uw tuin één geheel te maken. Daarom is het verstandig om een professional in te schakelen die u bijstaat voor uw tuinontwerp in Aalsmeer. Een professional die u bijstaat in het ontwerp, de ruimtelijke invulling, plantensoorten en uitwerking van uw tuin.

Ingrediënten voor een tuinontwerp in Aalsmeer

Een goed tuinontwerp is natuurlijk veel meer dan een uitgebalanceerd beplantingsplan. Of dat nu voor een tuinontwerp in Aalsmeer geldt of ergens: naast tuinen is er bijvoorbeeld ook het stukje sierbestrating. Een onderdeel dat, hoewel het onder onze voeten ligt, vaak over het hoofd wordt gezien. Wij helpen u graag bij het kiezen voor de juiste steensoorten en hoe dit het best gecombineerd kan worden met de aanplanting. Misschien heeft u nog wel meer wensen, zoals een vijver, een zonneterras, een pergola of prieel. Wanneer u een professional inschakelt kunnen deze wensen vrijwel altijd realiteit worden. Jongerius Tuinen houdt bij zijn ontwerp in Aalsmeer met al deze opties rekening.

 

Een tuin ontwerpen en aanleggen in Aalsmeer kan door Jongerius Tuinen

Uw eigen paradijsje in Aalsmeer

Een tuinontwerp in Aalsmeer van Jongerius Tuinen is de basis voor jarenlang plezier. Ook als u zelf weinig met tuinieren heeft, zorgen wij toch dat uw tuin de moeite waard is zodat u er in warme zomerdagen afkoeling vindt of dat uw tuin de juiste beschutting en privacy biedt. Wat uw wensen ook zijn: als u op zoek bent naar een tuinontwerp in Aalsmeer, denk dan aan Jongerius Tuinen. Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk het is om met een strak budget te werken. Daarom zorgen wij ervoor dat u in Aalsmeer uw groene plekje krijgt, ook als uw budget laag is. Een groen tuinontwerp in Aalsmeer van onze hand biedt namelijk ook toekomstperspectieven. Een huis met een schitterende tuin zal het later ook goed doen op de woningmarkt. Zo slaat u eigenlijk twee vliegen in één klap.

Meer weten over tuinontwerp in Aalsmeer?

Wij ontwerpen tuinen alleen op basis van uw wensen. Dat betekent dat wij openstaan om uw ideeën en plannen te ontvangen, zodat wij er zo snel mogelijk mee aan de slag kunnen. Neemt u voor advies of vrijblijvende offerte voor een tuinontwerp daarom gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Aalsmeer om u onze werkwijze toe te lichten en alvast een opzet te maken voor het inrichten van uw tuin. Inmiddels staat Jongerius Tuinen al bijna voor 40 jaar ervaring op het gebied van tuinontwerpen en groene oplossingen.

Meer informatie over ontwerp ontvangen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.