Tuinonderhoud is er in een groot aanbod en bestaat uit verschillende onderdelen. Het onderhoud van uw tuin in of bij Amstelveen is echter meer dan het bemesten, onkruid wieden of besproeien van het groen. Het beeld dat de ontwerper voor ogen stond, behouden, dat is de ware kunst van het tuinonderhoud. Jongerius Tuinen hanteert diverse soorten aanpak van tuinonderhoud in Amstelveen. Want het is belangrijk dat uw tuin er, zeker wanneer het weer beter weer wordt, optimaal bij ligt. Ook voordat de winter begint kunt u uw tuin ‘winterproof’ maken. Hoe dan ook: het inschakelen voor een professional voor uw tuinonderhoud in Amstelveen is dan een goede optie.

Uw tuinonderhoud in Amstelveen uitbesteden

Om uw tuinonderhoud uit te laten voeren, staan u verschillende manieren ter beschikking, afhankelijk van uw budget, wensen en tijd. Kiest u bij Jongerius Tuinen voor een contract voor tuinonderhoud, dan heeft u een contract waarin wij uw tuin in Amstelveen onderhouden volgens een met uw afgesproken prijs. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wanneer u ons kunt verwachten. Het uitbesteden van tuinonderhoud in of bij Amstelveen is helemaal geen gek idee. Vaak heeft u door uw drukke baan, hobby’s of gezinsleven geen zin of puf meer om ook nog eens onder handen te nemen. Zeker wanneer u niet van tuinieren houdt. Tuinonderhoud in Amstelveen laten uitvoeren door een erkend hoveniersbedrijf is dan de oplossing.

 

 

Uw tuin in Amstelveen deels zelf onderhouden

U kunt natuurlijk ook zelf uw tuinonderhoud in uw tuin in Amstelveen doen en Jongerius Tuinen alleen af en toe vragen langs te komen om de puntjes op de i te zetten. Ook kunt u ons inzetten voor uw tuinonderhoud voor een enkele kleine beurt of snoeiwerk of in het voorjaar, de zomer en het najaar is ook mogelijk. zeker in het het geval van dat laatste is het belangrijk dat uw tuin helemaal winterklaar is. Indien u gevoelige bomen of planten heeft groeien, kunnen deze immers beschadigd raken. Verder kunt u op het gebied van onderhoud denken aan het bijknippen van de gazonranden, onkruid verwijderen en gras maaien. Ook andere onderhoudswerkzaamheden voert Jongerius Tuinen graag voor u uit.

 

Wilt u meer weten over uw tuinonderhoud in Amstelveen?

Heeft u behoefte aan een extra handje hulp in uw tuin, terras of patio? Neemt u rustig contact op voor een vrijblijvende offerte voor advies of uw tuinonderhoud. Wij onderhouden uw tuin in Amstelveen graag voor een scherpe en voor u heldere prijs. Met ruim veertig jaar ervaring in het ontwerpen, aanplanten en onderhoud weten wij als geen ander waar een goede tuin aan moet voldoen. U vindt het contactformulier hieronder. Mocht u nog aanvullende vragen hebben, dan kunt u altijd bij ons terecht. En wie weet geniet u binnen de kortste keren van een geheel nieuwe of vernieuwde tuin door Jongerius Tuinen.

Meer informatie over ontwerp ontvangen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.