Wanneer mensen in Aalsmeer denken aan hun tuinonderhoud, wordt er gedacht aan het snoeien en onkruid wieden. Tuinonderhoud is echter meer dan alleen onkruid verwijderen, grasmaaien, bemesten en hagen knippen. Nee, het onderhoud van een tuin gaat eigenlijk het gehele jaar door. Het is daarbij de kunst om bij het tuinonderhoud het beeld dat de ontwerper heeft bedacht te behouden. Als u al geen groene vingers heeft of liever geen tijd besteed aan het opknappen van uw tuin is het een goed idee om een professional in te schakelen. Jongerius Tuinen heeft gelukkig diverse aanpakken voor tuinonderhoud in en rond Aalsmeer.

Zowel tuinonderhoud- en aanleg in Aalsmeer zijn mogelijk door Jongerius Tuinen

Tuinonderhoud in Aalsmeer uitbesteden

Tuinonderhoud in en rondom Aalsmeer is op verschillende manieren uit te voeren en is grotendeels afhankelijk van uw wensen, tijd en budget. Als u alleen maar wilt genieten van uw tuin, dan kiest u voor een contract voor tuinonderhoud van Jongerius Tuinen. Wij onderhouden uw tuin in Aalsmeer dan volgens een met u afgesproken rooster. Zo heeft u een helder overzicht van waar en wanneer u onze vakmensen kunt verwachten om uw tuin aan te pakken. Het uitbesteden voor tuinonderhoud in Aalsmeer gebeurt dan op vaste punten. Een of twee keer per jaar of zelfs maandelijks. De keuze daarin is geheel aan u.

Deels uw tuin zelf onderhouden in Aalsmeer

Wilt u liever dat de tuin eenmalig eens flink onder handen wordt genomen? Ook dat is mogelijk met de hulp van Jongerius Tuinen. Of er nu bepaalde planten herplant moeten worden, u op zoek bent naar een nieuwe grasmat of op zoek bent naar een symmetrische en strakke invulling van uw tuin: Jongerius Tuinen zorgt voor het onderhoud van uw tuin. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u zelf uw tuinonderhoud doet en Jongerius Tuinen af en toe de puntjes op de i laat zetten. Of u schakelt ons alleen in voor uw tuinonderhoud in het voorjaar, de zomer, het najaar of voor een enkele kleine beurt of snoeiwerk. Wij voeren alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uit in Aalsmeer, zoals grasmaaien, kanten knippen, onkruid verwijderen of nieuwe hagen aanplanten.

Meer weten over tuinonderhoud in Aalsmeer?

Het onderhoud van uw tuin kan een flinke klus zijn. Begrijpelijk dat u die niet altijd zelf wilt uitvoeren. Neem daarom voor advies of een vrijblijvende offerte voor uw tuinonderhoud gerust contact met de vakmensen van Jongerius Tuinen op. Wij staan graag voor u klaar en luisteren naar wat uw wensen zijn op het gebied van tuinonderhoud of ontwerp. Met al bijna veertig jaar staan wij garant voor de meest diverse tuinontwerpen en het onderhoud ervan. Wij zorgen dat u weer optimaal geniet van uw eigen plekje in het groen.

Meer informatie over ontwerp ontvangen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.