Als u niet zoveel met tuinieren heeft of er niet van houdt om in uw vrije tijd een tuin aan te moeten leggen, dan is het begrijpelijk dat u alternatieven zoekt. Heeft u al een goed ontwerp voor uw tuinaanleg in Aalsmeer, maar u zoekt nu iemand die deze ook voor u aan kan leggen? Dan bent u bij Jongerius Tuinen aan het juiste adres. Met ruim veertig jaar ervaring in de tuinaanleg weten wij precies hoe een goede tuin aangelegd dient te worden en ook aan moet voldoen. Uw wensen worden daarbij uiteraard meegenomen. Ook kunt u ons inschakelen om een ontwerp voor uw tuin te maken. Laat u vooral inspireren.

Wat houdt de aanleg van uw tuin in Aalsmeer in?

Jongerius Tuinen levert u gedegen vakmanschap aan voor uw tuinaanleg in Aalsmeer. Wij zijn gewend om met iedere soort, maat en afmeting tuinen te werken. Het gaat erom dat de tuinen die wij aanleggen iets unieks of bijzonders hebben. Daarbij houden we rekening met al uw wensen. Wij verzorgen dan ook de gehele invulling en uitstraling van uw tuin. Zo kunt u Jongerius Tuinen inschakelen voor timmeren, metselen of bouwen. Ook het aanleggen van een mooie vijver in uw tuin is een klus waar wij onze handen niet voor omdraaien.  Zo kunt u door ons uw gehele tuin aan laten leggen en niet alleen het groen en hoeft u geen andere partijen in te schakelen.
Een voorbeeld van tuinaanleg in Aalsmeer

Kwaliteit in tuinaanleg in Aalsmeer

Met Jongerius Tuinen haalt u echte vakkennis in huis voor uw gehele tuinaanleg in Aalsmeer. En dan niet alleen op het gebied van planten en ander soort groen zoals bomen, struiken of bloemperken. Zelfs de bestrating van de paden in uw tuin of het aanleggen van een heel terras kunt u ook door Jongerius Tuinen laten uitvoeren. Op het gebied van service staan wij bekend om ons vakmanschap. Dit merkt u terug in het resultaat in uw tuin, maar ook op het gebied van een klantvriendelijke service, heldere offertes en een ‘afspraak is afspraak’-mentaliteit. Onze hoogwaardige producten gaan lang mee. Zodat u ook zo lang mogelijk van uw tuin, terras, patio of hofje kunt genieten.

Meer weten over tuinaanleg in Aalsmeer?

Wij leggen graag uw tuin in Aalsmeer voor u aan. Met ruim veertig jaar ervaring in het ontwerp, aanleggen en onderhouden van diverse particuliere of bedrijfstuinen weet Jongerius Tuinen precies waar een goede tuin aan moet voldoen. Uiteraard gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen helder en concreet op papier te zetten. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als u interesse hebt. Ook voor een vrijblijvende offerte of advies bent u bij Jongerius Tuinen aan het juiste adres, zodat u op iedere dag van het jaar kunt genieten van een fijne tuin.

Meer informatie over ontwerp ontvangen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.