Heeft u al een goed ontwerp voor uw tuin, maar bent u nog op zoek naar een professional die uw tuinaanleg in Amstelveen realiseert? Dan hoeft niet verder te zoeken, Jongerius Tuinen is de professional die u zoekt; met onze 36 jaar ervaring in tuinaanleg. Als geen ander weten wij dat het belangrijk is om een tuin op een vakkundige manier aan te leggen. Ook wanneer u op zoek bent naar een hovenier voor de tuinaanleg van uw nieuwe tuin in Amstelveen. Mocht u nog een helder plan hebben, dan kunnen wij ook een ontwerp voor u maken.

Tuinaanleg Amstelveen: hoe pakken wij dat aan?

Of uw tuin nu groot of klein is: Jongerius Tuinen levert gedegen vakmanschap met de tuinaanleg in Amstelveen. Iedere tuin die we aanleggen, krijgt door onze aanpak dan ook een bijzondere en unieke uitstraling. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw wensen. Wilt u meer dan alleen tuinaanleg in Amstelveen? Ook dan is Jongerius Tuinen een verstandige keuze. Wij verzorgen namelijk niet alleen het “groen”, ook voor bouwen, timmer- en metselwerk en aanleggen van vijvers draaien we onze hand niet om. Op die manier heeft u een sierlijke tuin met alles op en eraan tegen een scherpe prijs.

Professionele tuinaanleg in Amstelveen

Niet alleen op het gebied van planten, bomen, bestrating en dergelijke haalt u met Jongerius Tuinen echte vakkennis in huis. Zo wordt uw tuinaanleg in Amstelveen tot in de puntjes geregeld, onder andere op het gebied van, duidelijke offertes, goede afspraken, hoogwaardige producten en uitstekend werk leveren wij service. Wij weten namelijk als geen ander waar een kwaliteitstuin aan moet voldoen, maar letten daarbij ook op de prijs. Inmiddels hebben wij vele jaren ervaring met de tuinaanleg, ook in Amstelveen, van zowel bedrijven als particulieren. Hierdoor hebben we divers klantenbestand waarin we switchen tussen het ontwerp, de aanleg en ook het onderhoud van diverse tuinen van particulieren, kantoortuinen of tuinen in de openbare ruimte.

 

Meer weten, neem dan contact op!

Het optimaal aanleggen van een tuin valt of staat met een goede communicatie. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u als klant ten alle tijden op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen in het ontwerp, het onderhoud of de aanleg. Zo weet u precies wat u aan ons heeft. Ook wanneer u diverse wensen heeft of een wijziging in het plan wil maken, kunt u dit met ons overleggen. Wilt u uw tuinaanleg door een echte professional laten verzorgen? Neem dan gerust contact op voor advies over uw tuinaanleg of vraag een vrijblijvende offerte op. Uw tuin in Amstelveen legt Jongerius Tuinen graag voor u aan. Met onze ruim veertig jaar aan ervaring, weten wij waar een goede tuin aan moet voldoen.

Meer informatie over ontwerp ontvangen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.