U heeft al een ontwerp voor uw tuin in Amstelveen waar u heel tevreden mee bent, en u zoekt iemand die deze voor u aan kan leggen? Dan hoeft niet verder te zoeken dan Jongerius Tuinen, met onze 36 jaar ervaring in tuinaanleg. Als u dat nog niet heeft, kunnen wij ook een ontwerp maken.

Hoe werkt onze aanpak voor de aanleg van uw tuin in Amstelveen?

Of uw tuin nu groot of klein is, Jongerius Tuinen levert gedegen vakmanschap. Elke tuin die we aanleggen, wordt door onze aanpak iets bijzonders. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw wensen. En we zijn niet alleen goed in “groen”, ook voor bouwen, timmer- en metselwerk en aanleggen van vijvers draaien we onze hand niet om.

Aanleg van kwaliteitstuinen in Amstelveen

Niet alleen op het gebied van planten, bomen, bestrating en dergelijke haalt u met Jongerius Tuinen echte vakkennis in huis, ook op het gebied van, duidelijke offertes, goede afspraken, hoogwaardige producten en uitstekend werk leveren wij service.

Wilt u meer weten over tuinaanleg in Amstelveen?

Neemt u gerust contact op voor advies over uw tuinaanleg of een vrijblijvende offerte. Uw tuin in Amstelveen legt Jongerius Tuinen graag voor u aan. Wij kunnen bogen op 36 jaar ervaring in tuinaanleg.

Meer informatie over ontwerp ontvangen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.