Tuinonderhoud Aalsmeer

Tuinonderhoud is meer dan alleen onkruid wieden, grasmaaien, bemesten en hagen knippen. Het is de kunst om bij het tuinonderhoud het beeld dat de ontwerper heeft bedacht te behouden. Jongerius Tuinen heeft diverse aanpakken voor tuinonderhoud in Aalsmeer.

Tuinonderhoud in Aalsmeer uitbesteden

Tuinonderhoud is op verschillende manieren uit te voeren en is grotendeels afhankelijk van uw wensen, tijd en budget. Als u alleen maar wilt genieten van uw tuin, dan kiest u voor een contract voor tuinonderhoud van Jongerius Tuinen. Wij onderhouden uw tuin in Aalsmeer dan volgens een met u afgesproken rooster.

Deels uw tuin zelf onderhouden in Aalsmeer

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u zelf uw tuinonderhoud doet en Jongerius Tuinen af en toe de puntjes op de i laat zetten. Of u schakelt ons alleen in voor uw tuinonderhoud in het voorjaar, de zomer, het najaar of voor een enkele kleine beurt of snoeiwerk. Wij voeren alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uit in Aalsmeer, zoals grasmaaien, kanten knippen, onkruid verwijderen enzovoort.

Meer weten over tuinonderhoud in Aalsmeer?

Neemt u voor advies of een vrijblijvende offerte voor uw tuinonderhoud gerust contact met ons op. Jongerius Tuinen onderhoudt graag uw tuin in Aalsmeer voor u. Wij kunnen bogen op 36 jaar ervaring in tuinonderhoud.

Op zoek naar een professional voor uw tuin?

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.