Tuinontwerp in Amstelveen

Een goed ontwerp bepaalt het succes van een tuin. Het oog van de vakman is onontbeerlijk om de tuin tot een harmonieus geheel te maken, want alleen planten in de grond zetten is niet zo moeilijk. In Amstelveen is die vakman Jongerius Tuinen.

Wat is in Amstelveen nodig voor een tuinontwerp

Het uitgebalanceerde beplantingsplan alleen bepaalt niet wat een goed tuinontwerp is. Daar komt meer bij kijken, zoals de (sier)bestrating. En u heeft vast nog wel meer wensen, bijvoorbeeld een zonneterras, een vijver, een pergola of prieel. Met al deze opties houdt Jongerius Tuinen in Amstelveen rekening bij het ontwerp.

Bouw uw eigen paradijsje in Amstelveen

De basis voor jarenlang tuinplezier in Amstelveen vormt een tuinontwerp van Jongerius Tuinen. Met al uw wensen wordt in het tuinontwerp rekening gehouden. Uw budget is daarbij bepalend. Jongerius Tuinen zorgt voor uw eigen paradijsje in Amstelveen. Dat paradijsje is zeker een meerwaarde voor uw woning.

Wilt u meer weten over tuinontwerp in Amstelveen?

Neemt u gerust contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte voor een tuinontwerp. Wij komen voor het ontwerpen van uw tuin in Amstelveen graag bij u langs. Jongerius Tuinen boogt in tuinontwerp op 36 jaar ervaring.
 

Op zoek naar een professional voor uw tuin?

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.