Tuinontwerp in Aalsmeer

Een tuin staat of valt met een goed ontwerp. Planten in de grond zetten is niet zo moeilijk, maar het oog van de vakman is nodig om het tot een harmonieus geheel te maken. Die vakman is Jongerius Tuinen in Aalsmeer.

Wat nodig is voor een tuinontwerp in Aalsmeer

Niet alleen een uitgebalanceerd beplantingsplan bepaalt een goed tuinontwerp. Daar maakt ook de (sier)bestrating deel van uit. Wellicht heeft u wel meer wensen, zoals een zonneterras, een vijver, een pergola of prieel. In Aalsmeer houdt Jongerius Tuinen met al deze opties rekening bij het ontwerp.

Creëer in Aalsmeer uw eigen paradijsje

In Aalsmeer vormt een tuinontwerp van Jongerius Tuinen de basis voor jarenlang plezier. Al uw wensen nemen wij in het tuinontwerp mee. Uw budget is daarbij leidinggevend. Wij zorgen voor uw eigen paradijsje in Aalsmeer, ook als uw budget laag is. En dat paradijsje betekent een meerwaarde voor uw woning.

Meer informatie over tuinontwerp in Aalsmeer?

Voor advies of een vrijblijvende offerte voor een tuinontwerp kunt u gerust contact met ons opnemen. Voor het ontwerpen van uw tuin in Aalsmeer komen Jongerius Tuinen graag bij u langs. Wij bogen in tuinontwerp op al 36 jaar ervaring.
 

Op zoek naar een professional voor uw tuin?

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.