Tuinontwerp Aalsmeer

Een goede tuin staat of valt met het ontwerp. Iedereen kan wel een paar planten in de grond zetten, maar het vraagt om het oog van de vakman om het tot een harmonieus geheel te maken. Jongerius Tuinen is die vakman in Aalsmeer.

Ingrediënten voor een tuinontwerp in Aalsmeer

Een goed tuinontwerp is natuurlijk veel meer dan een uitgebalanceerd beplantingsplan. Ook de (sier)bestrating maakt daar deel van uit. En misschien heeft u nog wel meer wensen, zoals een vijver, een zonneterras, een pergola of prieel. Jongerius Tuinen houdt bij zijn ontwerp in Aalsmeer met al deze opties rekening.

Uw eigen paradijsje in Aalsmeer

Een tuinontwerp in Aalsmeer van Jongerius Tuinen is de basis voor jarenlang plezier. Wij nemen al uw wensen mee in het tuinontwerp. Leidinggevend daarbij is uw budget. Wij zorgen ervoor dat u in Aalsmeer uw eigen paradijsje krijgt, ook als uw budget laag is. En dat paradijsje voegt waarde toe aan uw woning.

Meer weten over tuinontwerp in Aalsmeer?

Neemt u voor advies of vrijblijvende offerte voor een tuinontwerp gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Aalsmeer om uw tuin te ontwerpen. Jongerius Tuinen boogt op 36 jaar ervaring in tuinontwerp.
 

Op zoek naar een professional voor uw tuin?

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.