Tuinonderhoud in Aalsmeer

Tuinonderhoud bestaat uit meer dan onkruid wieden, bemesten, grasmaaien en hagen knippen. De kunst van het tuinonderhoud is het om het beeld dat de ontwerper bedacht heeft te behouden. Voor tuinonderhoud in Aalsmeer heeft Jongerius Tuinen diverse aanpakken.

Uitbesteden van tuinonderhoud in Aalsmeer

Er zijn verschillende manieren om tuinonderhoud uit te voeren en dit is grotendeels afhankelijk van uw budget, wensen en tijd. Wilt u alleen maar genieten van uw tuin, kiest u dan bij Jongerius Tuinen voor een contract voor tuinonderhoud. In Aalsmeer onderhouden wij dan volgens een met u afgesproken rooster uw tuin.

Uw tuin in Aalsmeer deels zelf onderhouden

Ook mogelijk is het dat u uw tuinonderhoud zelf doet en dat Jongerius Tuinen af en toe de puntjes op de i zet. U kunt ons ook alleen voor uw tuinonderhoud inschakelen voor een enkele kleine beurt of snoeiwerk of in het voorjaar, de zomer en het najaar. Alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden voeren wij in Aalsmeer uit, zoals onkruid verwijderen, kanten knippen, grasmaaien enzovoort.

Wilt u meer weten over tuinonderhoud in Aalsmeer?

Voor advies of een vrijblijvende offerte voor uw tuinonderhoud neemt u gerust contact op. Uw tuin in Aalsmeer onderhoudt Jongerius Tuinen graag. Wij bogen op een 36-jarige ervaring in tuinonderhoud.
 

Op zoek naar een professional voor uw tuin?

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.