Tuinonderhoud Amstelveen

Niet alleen onkruid wieden, bemesten, grasmaaien en hagen knippen is tuinonderhoud. Het beeld dat de ontwerper voor ogen stond, behouden, daarin ligt de kunst van het tuinonderhoud. Jongerius Tuinen hanteert diverse soorten aanpak van tuinonderhoud in Amstelveen.

Uw tuinonderhoud uitbesteden in Amstelveen

Om uw tuinonderhoud uit te laten voeren, staan u verschillende manieren ter beschikking, afhankelijk van uw budget, wensen en tijd. Kiest u bij Jongerius Tuinen voor een contract voor tuinonderhoud, als u alleen maar wilt genieten van uw tuin. Uw tuin in Amstelveen onderhouden wij dan volgens een met u afgesproken rooster.

Deels in Amstelveen uw tuin zelf onderhouden

U kunt natuurlijk ook zelf uw tuinonderhoud doen en Jongerius Tuinen alleen af en toe laten langskomen om de puntjes op de i te zetten. Ook kunt u ons inzetten voor uw tuinonderhoud voor een enkele kleine beurt of snoeiwerk of in het voorjaar, de zomer en het najaar is ook mogelijk. Kanten knippen, onkruid verwijderen, grasmaaien enzovoort, alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden voeren wij in Amstelveen voor u uit.

Wilt u meer weten over uw tuinonderhoud in Amstelveen?

Neemt u rustig contact op voor een vrijblijvende offerte voor advies of uw tuinonderhoud. Wij onderhouden uw tuin in Amstelveen graag. Jongerius Tuinen heeft in tuinonderhoud 36 jaar ervaring.

Op zoek naar een professional voor uw tuin?

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.