Tuinaanleg in Amstelveen

Een ontwerp voor uw tuin in Amstelveen waar u tevreden mee bent, heeft u al, maar u zoekt nu iemand om die aan te leggen. Dan is Jongerius Tuinen met zijn 36 jaar ervaring in de tuinaanleg het juiste adres. Wij kunnen voor u uiteraard ook een ontwerp maken, wanneer u dat nog niet heeft.

Onze aanpak voor de aanleg van uw tuin in Amstelveen

Hét handelsmerk van Jongerius Tuinen is gedegen vakmanschap. Van elke tuin die we aanleggen maken we iets bijzonders, of die nu groot is of klein. En met al uw wensen houden we vanzelfsprekend rekening. Niet alleen in “groen” zijn we goed, ook metselen, timmeren, bouwen en aanleggen van vijvers reken wij tot ons specialisme.

Kwaliteitstuinaanleg in Amstelveen

Wij garanderen u echte vakkennis, op gebieden als planten, bomen, bestrating enzovoort. En Jongerius Tuinen staat uiteraard voor duidelijke offertes, hoogwaardige producten, uitstekend werk, goede afspraken en service.

Meer informatie over tuinaanleg in Amstelveen nodig?

Voor een vrijblijvende offerte voor uw tuinaanleg en vakkundig advies kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij leggen graag de tuin voor u in Amstelveen aan. Jongerius Tuinen boogt op een 36-jarige ervaring in de tuinaanleg.

 

Op zoek naar een professional voor uw tuin?

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.