Tuinaanleg in Aalsmeer

Heeft u al een ontwerp voor uw tuin in Aalsmeer waar u tevreden mee bent, en zoekt u nu iemand om die aan te leggen? Jongerius Tuinen is dan het juiste adres, met onze 36 jaar ervaring in de tuinaanleg. Overigens kunnen wij ook een ontwerp voor u maken, als u dat nog niet heeft.

Wat en hoe rond de aanleg van uw tuin in Aalsmeer

Gedegen vakmanschap is het handelsmerk van Jongerius Tuinen. Wij maken van elke tuin die we aanleggen iets bijzonders, of die groot is of klein. En natuurlijk houden we rekening met uw wensen. We zijn bovendien niet alleen goed in “groen”, ook in metselen, timmeren, bouwen en aanleggen van vijvers zijn wij gespecialiseerd.

Tuinaanleg van kwaliteit in Aalsmeer

Jongerius Tuinen garandeert u echte vakkennis, op het gebied van planten, bomen, bestrating en dergelijke en met service, duidelijke offertes, goede afspraken, hoogwaardige producten en uitstekend werk.

Wilt u meer informatie over tuinaanleg in Aalsmeer?

Voor vakkundig advies of een vrijblijvende offerte voor uw tuinaanleg kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zullen graag de tuin voor u in Aalsmeer aanleggen. Bij Jongerius Tuinen kunnen we bogen op 36 jaar ervaring in de tuinaanleg.

 

Op zoek naar een professional voor uw tuin?

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.