Boomverzorging in Amstelveen

Verlies van zijn fraaie uiterlijk en het opleveren van overlast is het lot van menig boom. Een goede verzorging is daarom nummer één. Zoekt u in Amstelveen naar een specialist in boomverzorging dan is Jongerius Tuinen voor u het juiste adres. Al 35 jaar ervaring hebben wij met boomverzorging in Amstelveen.

Onderhoud aan bomen in Amstelveen

De unieke karakteristieken die iedere boom bezit, vragen om hun eigen behandeling. De volgende onderhoudswerkzaamheden zijn bij Jongerius Tuinen in goede handen: snoeien, kandelaberen en knotten. Ook voor rigoureuzere maatregelen, zoals kappen, voeren wij uit. De hele boom, inclusief stobbe, voeren we dan voor u af.

Boomadvies in Amstelveen

Zowel onderhoud als advies spelen een belangrijke rol in de aanpak van Jongerius Tuinen. Van ons kunt u deskundig advies verwachten over het planten en verplanten van de juiste bomen in uw tuin. Zowel de omgeving, het welzijn van de boom als het behoud van de vorm, die per boomsoort nogal kan verschillen, zijn voor ons essentieel.

Meer informatie over boomverzorging in Amstelveen nodig?

Over alle soorten advies over boomverzorging kunt u contact opnemen. Wij komen graag langs in Amstelveen voor advies over het verzorgen van uw bomen. Bij Jongerius Tuinen bogen wij op 36 jaar ervaring.

 

Op zoek naar een professional voor uw tuin?

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.