Boomverzorging in Aalsmeer

Bomen kunnen hun fraaie uiterlijk verliezen en uiteindelijk overlast geven. Dan is goede verzorging dus essentieel. Zoekt u in Aalsmeer een specialist in boomverzorging? Bij Jongerius Tuinen bent u dan zeker aan het juiste adres. Al 35 jaar bogen wij op onze ervaring met boomverzorging in Aalsmeer.

Onderhoud aan bomen in Aalsmeer

Alle bomen zijn uniek en vragen om hun eigen behandeling. Voor de volgende onderhoudswerkzaamheden aan uw bomen kunt u bij Jongerius Tuinen terecht: snoeien, kandelaberen en knotten. Het kan ook zijn dat er zwaardere middelen nodig zijn, zoals kappen. In dat geval voeren we de boom, inclusief de stobbe, geheel voor u af.

Advies voor Aalsmeerse bomen

Behalve onderhoud is advies belangrijk in de aanpak van Jongerius Tuinen. Van ons krijgt u advies over planten en verplanten van passende bomen voor uw tuin. Leidend zijn daarbij de omgeving en het welzijn van de boom. Ook de per boomsoort nogal verschillende vorm, speelt hierbij een rol.

Meer informatie over boomverzorging in Aalsmeer?

Neemt u voor advies over boomverzorging rustig contact met ons op. Jongerius Tuinen komt graag langs voor advies over het onderhoud aan uw bomen in Aalsmeer. Wij beschikken over 36 jaar ervaring in advies en onderhoud.
 

Op zoek naar een professional voor uw tuin?

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.