Boomverzorging Amstelveen

Bomen kunnen overlast opleveren en hun fraaie uiterlijk verliezen. Essentieel is daarom een goede verzorging. Bent u in Amstelveen op zoek naar een specialist in boomverzorging? Jongerius Tuinen is voor u dan het juiste adres. In Amstelveen hebben wij al 35 jaar ervaring met boomverzorging.

Onderhoud aan Amstelveense bomen

Iedere boom heeft zijn unieke karakteristiek die om een eigen behandeling vraagt. Jongerius Tuinen kan de volgende onderhoudswerkzaamheden verrichten: snoeien, kandelaberen en knotten. Soms zijn rigoureuzere maatregelen nodig, zoals kappen. We voeren dan de boom in zijn geheel, inclusief de stobbe, voor u af.

Advies in Amstelveen voor uw bomen

Niet alleen onderhoud ook advies speelt een belangrijke rol bij de aanpak van Jongerius Tuinen. Wij leveren deskundig advies over het planten en verplanten van de juiste bomen in uw tuin. Heel belangrijk daarbij zijn de omgeving en het welzijn van de boom en het behoud van de vorm, die per boomsoort nogal kan verschillen.

Wilt u meer weten over boomverzorging in Amstelveen?

Neemt u gerust contact op voor advies over uw boomverzorging. In Amstelveen komen wij graag langs voor advies over het onderhoud aan uw bomen. Jongerius Tuinen kan bogen op 36 jaar ervaring in advies en onderhoud.

 

Op zoek naar een professional voor uw tuin?

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.