Boomverzorging Aalsmeer

Bomen blijven niet vanzelf mooi en ze kunnen overlast opleveren. Een goede verzorging is dan essentieel. Bent u op zoek naar een specialist in boomverzorging in Aalsmeer? Dan bent u bij Jongerius Tuinen aan het juiste adres. Wij hebben al 35 jaar ervaring met boomverzorging in Aalsmeer.

Onderhoud aan Aalsmeerse bomen

Iedere boom is uniek en vraagt een eigen behandeling. Jongerius Tuinen verricht graag de volgende onderhoudswerkzaamheden aan uw bomen: snoeien, kandelaberen en knotten. Mochten er rigoureuzere maatregelen nodig zijn dan kappen we de boom en voeren die geheel, inclusief de stobbe, voor u af.

Advies voor uw bomen in Aalsmeer

Naast onderhoud speelt ook advies een belangrijke rol in de aanpak van Jongerius Tuinen. Wij adviseren u over het planten en verplanten van de juiste bomen voor uw tuin. De omgeving en het welzijn van de boom zijn daarbij leidend. Daarbij hoort ook het behoud van de vorm, die per boomsoort nogal kan verschillen.

Meer weten over boomverzorging in Aalsmeer?

Voor advies over uw boomverzorging kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij komen graag langs in Aalsmeer om u te adviseren over het onderhoud aan uw bomen. Jongerius Tuinen boogt op 36 jaar ervaring in advies en onderhoud.
 

Op zoek naar een professional voor uw tuin?

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.