Beplanting in kantoren in Amstelveen

De luchtvochtigheid en het zuurstofgehalte in een kantoor wordt voor een groot deel bepaald door de beplanting. En de kantoorbeplanting beïnvloedt positief de sfeer en de creativiteit van uw medewerkers. Een goede beplanting voor uw kantoor in Amstelveen is dus belangrijk. Daarom adviseert Jongerius Tuinen u dan ook graag over de planten in uw kantoor in Amstelveen.

Advies en onderhoud voor uw kantoorbeplanting

U wilt natuurlijk graag een representatieve indruk maken met uw kantoor, onderhoud van de kantoorbeplanting is hiervoor essentieel. Jongerius Tuinen geeft deskundig advies over welke planten het goed zullen doen op uw kantoor in Amstelveen. Daarbij kunnen wij u een uitgebreid onderhoudspakket bieden.

Beplantingsplan voor uw kantoor in Amstelveen

Wilt u advies over de planten in uw kantoor in Amstelveen? Wij brengen graag een beplantingsplan uit. Welke planten zijn geschikt voor uw ruimtes en welk onderhoud hebben ze nodig? Die vragen beantwoordt Jongerius Tuinen. Wij passen hydrocultuur die het onderhoud beperkt, toe waarmee u uw kosten laag houdt. Uw wensen zijn voor ons leidend.

Meer weten over kantoorbeplanting in Amstelveen?

Neemt u gerust contact op voor advies over uw kantoorbeplanting. Jongerius Tuinen komt graag naar uw kantoor in Amstelveen. Wij bogen op 36 jaar ervaring in advies en onderhoud van kantoorbeplanting.


Op zoek naar een professional voor uw tuin?

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.