Amstelveen Tuinonderhoud

Onkruid wieden, bemesten, grasmaaien en hagen knippen zijn niet de enige vormen van tuinonderhoud. Het beeld dat de ontwerper bedacht heeft, te behouden, dat is de kunst van het tuinonderhoud. Voor tuinonderhoud in Amstelveen hanteert Jongerius Tuinen diverse soorten aanpak.

Uitbesteden in Amstelveen van uw tuinonderhoud

U heeft verschillende manieren om uw tuinonderhoud uit te laten voeren, geheel afhankelijk van uw budget, wensen en tijd. Indien u enkel wilt genieten van uw tuin, dan kiest u bij Jongerius Tuinen voor een contract voor tuinonderhoud. Volgens een met u afgesproken rooster onderhouden wij dan in Amstelveen uw tuin.

Uw tuin deels zelf onderhouden in Amstelveen

Tot de mogelijkheden behoort ook dat u uw tuinonderhoud zelf doet en Jongerius Tuinen alleen af en toe de puntjes op de i laat zetten. Ons alleen voor uw tuinonderhoud inschakelen voor een enkele kleine beurt of snoeiwerk of in het voorjaar, de zomer en het najaar is ook mogelijk. In Amstelveen voeren wij alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, zoals kanten knippen, onkruid verwijderen, grasmaaien enzovoort, uit.

Wilt u meer informatie over tuinonderhoud in Amstelveen?

Voor een vrijblijvende offerte voor uw tuinonderhoud of advies neemt u gerust contact op. Jongerius Tuinen onderhoudt uw Amstelveense tuin graag. In tuinonderhoud hebben wij een 36-jarige ervaring.
 

Op zoek naar een professional voor uw tuin?

Vraag een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen u graag verder.